Ερωτήσεις

If you have other burning questions we weren’t able to address here, feel free to email.
Αρχική » Ερωτήσεις

3 κερια Αγιας Τραπεζας, 1 ναμα, προσφορο και λαδι

Προαιρετικά λιβανι και καρβουνακια.

Τώρα πια οι ασημένιες εικόνες έχουν επίστρωση οπότε απλά τις καθαρίζουμε με ένα απλό μαλακό πανάκι. Δε χρησιμοποιούμε τίποτα άλλο πάνω στο ασήμι γιατί μπορεί να το καταστρέψουμε.

α.κοιτάμε αν έχει σωστό οξυγόνο. Δεν το έχουμε εντελώς κλειστό γύρω γύρω

β.η ποιότητα του παραφινέλαιου είναι σημαντική.

γ.το φιτίλι πρέπει να είναι βαμβακερό και να μην έχει καθόλου νάιλον μέσα.

Όσα είναι μιας χρήσης κρατάνε περίπου 5 μήνες (150 μέρες). Τα υπόλοιπα που αλλάζουν μπαταρίες έχουν αρχική διάρκεια 3 μήνες και αν αλλάξετε τις μπαταρίες και χρησιμοποιήσετε αλκαλικές η διάρκειά τους μεγαλώνει και φτάνει τους 6 μήνες.

Συχνές απορίες

Αποστολές

Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή μέσω συνεργαζόμενων courier, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας.

 Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την τοποθεσία παράδοσης, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Ναι, πραγματοποιούμε αποστολές σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων περιοχών και των νησιών. Η αποστολή γίνεται με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πληρωμές

Αποδεχόμαστε πολλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών, τραπεζικής μεταφοράς και αντικαταβολής.

Ναι, η ασφάλεια των πληρωμών είναι προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μέτρα ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση SSL, για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληρωμές.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή ανακρίβεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για υποστήριξη και διευκρινίσεις.

Παραγγελίες Επιστροφές

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσθέτοντας το στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας τις οδηγίες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός της προθεσμίας επιστροφής που αναφέρεται στους όρους και προϋποθέσεις μας. Θα σας επιστρέψουμε το πλήρες ποσό της αγοράς σας.

Για να διεκδικήσετε μια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα σας παράσχουμε τις απαραίτητες οδηγίες και θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας άμεσα.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Κλείσιμο
Home
0 Wishlist

Το καλάθι σας 0

Κλείσιμο

Shopping cart is empty!

Continue Shopping